Doktorka Fraisrová (Teryl Rothery)

26. ledna 2010 v 19:53 |  Hvězdná brána
Doktorka Fraisrová byla od počátku fungování sgc jeho součástí. Byla hlavní doktorkou v celém stargate projektu. Přes její ruce prošly tisíce lidí, které buď prověřila při příchodu bránou, nebo ošetřila, a dalším desítkám zachránila život. Vždy připravena pomoci, nebo vydat nějaké důležité rozhodnutí, když šlo o zdravotní stav každého z sgc, či z jiné planety.

Jednou tým sg1 našel na jedné planetě opuštěná dívka, jménem Kassandra, které chtěli ve svůj prospěch využít goaldi. A Janet Fraisrová se stala její adoptivní matkou, která jí pomáhala ze všech problémů. (Kassandra úplně vyléčil až goald Nirty.)

No Dr.. Fraisrová neměla mnoho sťastia, v díle Heroes (7. série), když v sgc byl televizní štáb a natáčel, byla nucena jít pomoci dvěma týmům, které byly mimo Zemi, a doplatila na to svým životem.

Teryl Rothery chtěla být od dětství herečkou. Svou kariéru začala tanocovaním v muzikálech. Její několik roční práce v televizním a filmovém průmyslu vyústila do její úspěšné sedmileté kariéry v stargate sg1. Ze známějších seriálů se Teryl kromě stargate objevila iv Akty-X,, Eureka či The Outer Limits.

Filmografie:

- Kyle XY "(8 epizod 2006-2008)
- The Guard, Gwen (3 epizody 2007-2008)
- Eureka, Diane Lancaster (1 epizoda, 2007)
- Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark (2007), ISN reportér Ms. Chambers
- Whisper (2007), Catherine Sandborn
- Supernatural, Medical Examiner (1 epizoda 2007)
- White Noise 2: The Light (2007), Julia Caine
- Finley the Fire Engine (2006), Abigail (2006)
- Totally Awesome (2006) (TV), Mrs. Gunderson
- Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (2006) (TV), Kay Plato
- Amber's Story (2006) (TV), Sharon Timmons
- Martin Mystery, MOM (63 epizod 2003-2006)
- Barbie: Mermaid (2006), Pink Merfairy
- Stargate SG-1, Dr.. Janet Fraiser (76 epizod, 1997-2006)
- G.I. Joe: Valor vs. Venom (2004), Baronness / Granny
- Dead Like Me, Linda the Realtor (3 epizody 2004)
- Smallville, Agent (1 epizoda, 2004)
- Jeremiah, Mary (4 epizody 2002-2003)
- G. I. Joe: Spy Troops the Movie (2003), Baroness
- Out of Order (2003) TV mini-seria
- X-Men: Evolution, Margalla Sefton (1 epizoda 2002)
- The Operative (2000), Vicky
- Best in Show (2000), Philly AM Host
- Mr. Rice's Secret (2000), Marylyn Walters
- Quarantine (1999), Researcher
- The Fisherman and His Wife, His Wife
- Race Against Fear (1998), Asst. D.A. Christina Valdez
- Silencing Mary (1998), Brubaker
- Masterminds (1997), Ms. Saunders
- Badge of Betrayal (1997) (TV), Max
- Urban Safari (1996), Faye
- Channel 92 (1995) (TV)
- The Littlest Pet Shop (1995) TV seriál (hlas)
- No Child of Mine (1993) (TV), Obstetrician
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama